Presse Randis Bar

Pressemeddelelse 2: Musik i Randis Telt til Gjerrild Kram - Rock - Jazz

Metrologerne har lovet godt vejr lørdag den 29. juni, og så kunne man nemt få den tanke, at stranden ville være det bedste sted at opholde sig. Det er helt forkert! Det bedste sted at være på lørdag er i Randis Telt til Gjerrild Kram - Rock - Jazz, hvor der både er kolde drikkevarer, lidt godt til ganen, og ikke mindst helt fantastisk musik. 

 

I efteråret var Uffe Steen med til at vinde prisen for bedste live-band til Danish Music Awards. Vi er derfor glade for endnu engang at kunne præsentere Uffe Steen Trio på Randis scene, lørdag kl. 13.00. I år efterfølges de af Vestbo Trio, som i ligeså høj grad er frontløbere på den danske instrumentalscene - så det er bestemt værd at dokke op til!

 

Kl. 16 spiller The Constant, som den lokale Niels Jensen trio, der fortolkere alverdens klassikere. 

 

 Vi får også besøg af Swingklubben, der spiller jazz og latin med en dybfølt puls og respekt for musikken. Gruppen er dannet af lokale folk fra Grenå og de er uhyre dygtige - så glæd jer! 

 

Swingklubben spiller lørdag kl. 19.00.

Som afslutning på lørdagen, spiller East Coast Boogiemen, der plejer at samle et stort publikum til en ordentlig omgang swingende Blues. Der bliver gang i den, og det er fra kl. 20.00, lørdag.

 

Søndagens program i Randis står i de lokale talenters tegn, så hvis du vil vide, hvad der rør sig i den djurslandske musikalske undergrund, så er det igen hos Randis bar, det sker. 

 

Gjerrild eller stranden? Vi synes, vi har gjort valget nemt for jer!

 

 

 

Top

2020: 

Mike Andersen lørdag kl. 19

 

Uptown Funk lørdag kl. 22

 

Bo Evers søndag kl. 12.30

 

SWING KINGS fredag kl. 22.30