Five a Side

Five a side herrer og damer Invitation til

Djurslands Bank Cup 2019

Five a side turnering på Gjerrild Stadion

Turneringen afholdes i forbindelse med vores sommerfest lørdag den 29/6-2019.  Turneringen er for senior herrer, dog har ynglinge mulighed for at deltage.

1. præmie : kr. 3000,-

2. præmie : kr 1500,-

3. præmie : kr  500 ,-

Holdene kan max bestå af 8 spillere, dvs. 1 målmand, 4 markspillere og 3 udskiftningsspillere.  Den enkelte spiller må kun deltage på et hold.  Kampene spilles på små græsbaner med 7 mands mål, og der benyttes dommere Fra Djurslands Fodbolddommerklub. Af hensyn til turneringens afvikling kan der max. tilmeldes 20 hold. Der bliver mindst 3 kampe til hvert hold. Kampene har en varighed på 2x8 minutter.

Tilmeldingsgebyr er kr. 350.- pr hold, som betales ved ankomsten på spilledagen. NB! Tilmeldingen er bindende! Ved udeblivelse vil den ansvarlige for tilmeldingen blive opkrævet tilmeldingsgebyret på 350 kr.

Sidste frist for tilmelding er den 21/6 – 2019. Kampprogram udsendes senest i ugen op til turneringen.

Tilmelding til: Jacob Stensgaard kun på mail til jsd@nybolig.dk  I mailen skal der stå navn på holdet samt navn, telefonnr. og adresse på den ansvarlige for tilmeldingen.

Djurslands Bank Cup 2019 Five a side turnering for damer på Gjerrild Stadion

Turneringen afholdes i forbindelse med vores sommerfest lørdag den 29/6-2019.  Turneringen er for damesenior.

Præmier efter hvor mange hold der tilmeldes.

Holdene kan max bestå af 8 spillere, dvs. 1 målmand, 4 markspillere og 2 udskiftningsspillere.  Den enkelte spiller må kun deltage på et hold.  Kampene spilles på små græsbaner med 7 mands mål, og der benyttes dommere Fra Djurslands Fodbolddommerklub.

Af hensyn til turneringens afvikling kan der max. tilmeldes 12 hold. Der bliver mindst 3 kampe til hvert hold. Kampene har en varighed på 2x8 minutter.

Tilmeldingsgebyr er kr. 350.- pr hold, som betales ved ankomsten på spilledagen. NB! Tilmeldingen er bindende! Ved udeblivelse vil den ansvarlige for tilmeldingen blive opkrævet tilmeldingsgebyret på 350 kr. Sidste frist for tilmelding er den 19/6 – 2019. Tilmelding til: Jacob Stensgaard kun på mail til jsd@nybolig.dk   

I mailen skal der stå navn på holdet samt navn telefonnr. og adresse på den ansvarlige for tilmeldingen.

 

Top

2020: 

Mike Andersen lørdag kl. 19

 

Uptown Funk lørdag kl. 22

 

Bo Evers søndag kl. 12.30

 

SWING KINGS fredag kl. 22.30