Five a Side

Five a side herrer og damer Invitation til

Djurslands Bank Cup 2017

Five a side turnering på Gjerrild Stadion

Turneringen afholdes i forbindelse med vores sommerfest lørdag den 24/6-2017.  Turneringen er for senior herrer, dog har ynglinge mulighed for at deltage.

1. præmie : kr. 3000,-

2. præmie : kr 1500,-

3. præmie : kr  500 ,-

Holdene kan max bestå af 8 spillere, dvs. 1 målmand, 4 markspillere og 3 udskiftningsspillere.  Den enkelte spiller må kun deltage på et hold.  Kampene spilles på små græsbaner med 7 mands mål, og der benyttes dommere Fra Djurslands Fodbolddommerklub. Af hensyn til turneringens afvikling kan der max. tilmeldes 20 hold. Der bliver mindst 3 kampe til hvert hold. Kampene har en varighed på 2x8 minutter.

Tilmeldingsgebyr er kr. 350.- pr hold, som betales ved ankomsten på spilledagen. NB! Tilmeldingen er bindende! Ved udeblivelse vil den ansvarlige for tilmeldingen blive opkrævet tilmeldingsgebyret på 350 kr.

Sidste frist for tilmelding er den 16/6 – 2017. Kampprogram udsendes senest i ugen op til turneringen.

Tilmelding til: Jacob Stensgaard kun på mail til jsd@nybolig.dk  I mailen skal der stå navn på holdet samt navn, telefonnr. og adresse på den ansvarlige for tilmeldingen.

Djurslands Bank Cup 2017 Five a side turnering for damer på Gjerrild Stadion

Turneringen afholdes i forbindelse med vores sommerfest lørdag den 24/6-2017.  Turneringen er for damesenior.

Præmier efter hvor mange hold der tilmeldes.

Holdene kan max bestå af 8 spillere, dvs. 1 målmand, 4 markspillere og 2 udskiftningsspillere.  Den enkelte spiller må kun deltage på et hold.  Kampene spilles på små græsbaner med 7 mands mål, og der benyttes dommere Fra Djurslands Fodbolddommerklub.

Af hensyn til turneringens afvikling kan der max. tilmeldes 12 hold. Der bliver mindst 3 kampe til hvert hold. Kampene har en varighed på 2x8 minutter.

Tilmeldingsgebyr er kr. 350.- pr hold, som betales ved ankomsten på spilledagen. NB! Tilmeldingen er bindende! Ved udeblivelse vil den ansvarlige for tilmeldingen blive opkrævet tilmeldingsgebyret på 350 kr. Sidste frist for tilmelding er den 16/6 – 2017. Tilmelding til: Jacob Stensgaard kun på mail til jsd@nybolig.dk   

I mailen skal der stå navn på holdet samt navn telefonnr. og adresse på den ansvarlige for tilmeldingen.

 

Top

Nyheder

Side 1 af 2  > >>

Nikolaj og Piloterne lørdag kl. 20.

Roger & Over Lørdag  kl. 22.30

Djurserne søndag kl. 1430

Natteministeriet fredag kl. 22.30