Five a Side

Five a side herrer og damer Invitation til

Djurslands Bank Cup 2018

Five a side turnering på Gjerrild Stadion

Turneringen afholdes i forbindelse med vores sommerfest lørdag den 31/6-2018.  Turneringen er for senior herrer, dog har ynglinge mulighed for at deltage.

1. præmie : kr. 3000,-

2. præmie : kr 1500,-

3. præmie : kr  500 ,-

Holdene kan max bestå af 8 spillere, dvs. 1 målmand, 4 markspillere og 3 udskiftningsspillere.  Den enkelte spiller må kun deltage på et hold.  Kampene spilles på små græsbaner med 7 mands mål, og der benyttes dommere Fra Djurslands Fodbolddommerklub. Af hensyn til turneringens afvikling kan der max. tilmeldes 20 hold. Der bliver mindst 3 kampe til hvert hold. Kampene har en varighed på 2x8 minutter.

Tilmeldingsgebyr er kr. 350.- pr hold, som betales ved ankomsten på spilledagen. NB! Tilmeldingen er bindende! Ved udeblivelse vil den ansvarlige for tilmeldingen blive opkrævet tilmeldingsgebyret på 350 kr.

Sidste frist for tilmelding er den 23/6 – 2018. Kampprogram udsendes senest i ugen op til turneringen.

Tilmelding til: Jacob Stensgaard kun på mail til jsd@nybolig.dk  I mailen skal der stå navn på holdet samt navn, telefonnr. og adresse på den ansvarlige for tilmeldingen.

Djurslands Bank Cup 2018 Five a side turnering for damer på Gjerrild Stadion

Turneringen afholdes i forbindelse med vores sommerfest lørdag den 31/6-2018.  Turneringen er for damesenior.

Præmier efter hvor mange hold der tilmeldes.

Holdene kan max bestå af 8 spillere, dvs. 1 målmand, 4 markspillere og 2 udskiftningsspillere.  Den enkelte spiller må kun deltage på et hold.  Kampene spilles på små græsbaner med 7 mands mål, og der benyttes dommere Fra Djurslands Fodbolddommerklub.

Af hensyn til turneringens afvikling kan der max. tilmeldes 12 hold. Der bliver mindst 3 kampe til hvert hold. Kampene har en varighed på 2x8 minutter.

Tilmeldingsgebyr er kr. 350.- pr hold, som betales ved ankomsten på spilledagen. NB! Tilmeldingen er bindende! Ved udeblivelse vil den ansvarlige for tilmeldingen blive opkrævet tilmeldingsgebyret på 350 kr. Sidste frist for tilmelding er den 23/6 – 2018. Tilmelding til: Jacob Stensgaard kun på mail til jsd@nybolig.dk   

I mailen skal der stå navn på holdet samt navn telefonnr. og adresse på den ansvarlige for tilmeldingen.

 

Top

Henning Stærk m. Band lørdag kl. 16.30

Billy Cross m. Band lørdag kl. 19

Uptown Funk lørdag kl. 22

 

Djurserne søndag kl. 12

Ester Brohus søndag kl. 15

Natteministeriet fredag kl. 22.30