Aktiviteter

Festival Information

Teltet

Det store telt er stedet, hvor de store navne optræder. Musikken starter fredag aften og slutter søndag aften kl. 18. Der er gratis adgang. Uden for teltet opstilles borde og bænke, parasoller og terrassevarmere, så man også kan sidde udenfor om aftenen. Som det ses af billederne, hersker der en hyggelig stemning ved Gjerrild Kram-Rock-Jazz, for både unge og gamle.

Tivoli

Vores tivolimand, Brian Nielsen, kommer med børnevenlige karruseller, børnetog, tombola m.v. Tivoliet er ikke stort og larmende, men velvalgt og passer ind på pladsen. Vi har valgt at fokusere på det musikalske og hyggelige.

"Randis Bar"

Randis Bar er en mindre bar, der ligger ved den vestlige indgang til markedet. I baren sælges pølser, kaffe, salat, chili con carne, øl, sodavand mv. Formanden for baren er Maria T Knudsen. Der er en lille scene i Randis Bar med musik. Hvis du er solist eller har et lille orkester og kunne tænke dig at underholde, kontakt Musikdirektøren Nicolaj Huse på 2720-4088.

Pølsehuset

Pølsehuset er beliggende midt på tivolipladsen, lige foran scenen i det store telt. Der sælges grillet kylling, salat, pølser, øl og sodavand.

Fodboldbaren

Fodboldbaren er en ølvogn ved fodboldbanerne, hvor der sælges øl, sodavand og pølser.

Udstilling af Veterankøretøjer

Søndag fra kl. ca. 11 bliver der udstilling af mange forskellige køretøjer, inklusive biler, veteranbiler, traktorer, motorcykler, knallerter og cykler. Villy Hansen står for udstillingen, og har allerede tilsagn om mange forskellige køretøjer. Hvis du har et køretøj, du ønsker at udstille, kontakt Villy på 2443-1309 (træffes bedst kl. 16-18).

Cykel-, Løbe- og Vandreture

Gjerrild er omkranset af store skove, hvor næsten alle Danmarks vilde arter findes. Man må færdes i skoven til fods og på cykel ad veje og stier i henhold til gældende regler. Der er afmærkede løberuter i skoven i forskellige længder. Vi vil forsøge at arrangere løbeture og mountainbike-ture, så hold dig ajour.

Nordsøstien

Nordsøstien løber langs stranden. Stien mellem Gjerrild og Fjellerup er renoveret, så man nu kan cykle eller gå ca. 35 km tur-retur. Stien fører både til vandkanten, gennem krat og over strandenge.

Gjerrild Banestien

Den gamle banestrækning fra Gjerrild til Ryomgård er nu en gang- og cykelsti. Turen er ca. 35 km og byder på en særlig oplevelse gennem landskabet. Stien er afmærket, så der er ingen fare for at fare vild.

Havkajakker

Gjerrild Bønnerup IF (GBIF) har en kajakafdeling. Information om ture og leje fås ved henvendelse til Kajak- og Turleder Kenneth Flammild på 2166-9876 eller mail: info@frilufteren.dk.

Lystfiskeri

Ca. 1,5 km øst for Gjerrild ligger Gjerrild Klint og Karlby Klint med stenstrand imellem. Der er gode fiskemuligheder for havørred, fladfisk og andre arter.

Stranden

Gjerrild Nordstrand har flere kilometer sandstrand med klitter og rent badevand, og er en af Danmarks bedste badestrande.

Top

2024: 

Mike Andersen lørdag kl. 19

 

H P Lange BIG Gumbo

Lørdag kl. 16

Søndag kl. 14.30 "Fætters"

Fredag kl. 22.00

Voodoo Party Band