Historie

Gjerrild/Bønnerup IF´s Støtteforening står som hovedarrangør af Gjerrild Kram Rock Jazz. Arrangementen drives af frivillige der fortrinsvis har rod i lokalområdet. Men der er også nogen udefra, der synes det er sjovt at deltage. Vi siger tusind tak til alle frivillige.

Det hele startede i slutningen af firserne, ingen kan huske det eksakte årstal, hvilket vi egentlig burde, da flere har været med fra starten. Idrætsforeningen manglede penge, og vi startede Gjerrild Kræmmermarked og Sommerfest op. Det var nogle få kræmmere og et lille telt med musik. Vi tjente stort set ingen penge, men vi var begunstiget med en at Danmarks smukkeste beliggenheder, og folks velvilje.

Vi hæftede os dengang ved  "Stemningen". Det var det vigtigste for en god fest og vi besluttede dengang, at første prioritet ikke skulle være at tjene penge, men at lave en god fest. Da vi også kunne se at mange af dem som var frivillige, måske ikke konkret havde noget med idrætsforeningen at gøre, besluttedes også at Gjerrild Kram Rock Jazz, skulle være et aktiv og med til styrke det lokale kulturliv, samt få kultur og herunder især musik til egnen, som vi ellers ikke ville have fået.

Samtidig ville vi lave en fest/festival som var familie og børnevenlig og alle havde mulighed for at deltage og det skulle være muligt at besøge os, og få en masse oplevelser, uden at bruge penge. Derfor er der gratis adgang.

Vi håber selvfølgelig at publikum alligevel får lyst til at bruge lidt penge på stedet, da det jo i sidste ende er det der får det hele til at løbe rundt økonomisk. Vi er en fri og uafhængig festival, og modtager ikke offentlig støtte.

Idag har vi et af Djurslands største kræmmermarkeder, med tilbud fra stort set hele kloden. Vi har 2 scener med mere end 50 timers levende musik, med både kendte og mindre kendte navne. Der er en af Jyllands største pengeturneringer i Five á side fodbold. Der er tivoli, gøgl, udstillinger, opvisninger, camp og meget mere, men alt er præget af HUMØR - HANDEL og ikke mindst HYGGE.

Vi håber De har fået lyst til at besøge os. Der er også gratis parkering.

 

Top

2024: 

Mike Andersen lørdag kl. 19

 

H P Lange BIG Gumbo

Lørdag kl. 16

Søndag kl. 14.30 "Fætters"

Fredag kl. 22.00

Voodoo Party Band