Historie

Om Gjerrild Kram Rock Jazz

Gjerrild/Bønnerup IF's Støtteforening står som hovedarrangør af Gjerrild Kram Rock Jazz. Arrangementet drives af frivillige, primært fra lokalområdet, men også af nogle udefrakommende, der synes det er sjovt at deltage. Vi siger tusind tak til alle frivillige.

Historie

Festivalen startede i slutningen af firserne, selvom det eksakte årstal er glemt, hvilket vi burde huske, da flere har været med fra starten. Idrætsforeningen manglede penge, så vi begyndte med Gjerrild Kræmmermarked og Sommerfest. Det var nogle få kræmmere og et lille telt med musik. Selvom vi næsten ikke tjente penge, havde vi en af Danmarks smukkeste beliggenheder og folks velvilje på vores side.

Vi lagde dengang vægt på "stemningen" som det vigtigste for en god fest og besluttede, at førsteprioritet ikke skulle være at tjene penge, men at skabe en god fest. Mange frivillige havde ikke en direkte forbindelse til idrætsforeningen, så vi besluttede, at Gjerrild Kram Rock Jazz skulle være et aktiv for det lokale kulturliv og bringe kultur, især musik, til egnen.

Formål

Festivalen er familie- og børnevenlig, og alle skal have mulighed for at deltage og få mange oplevelser uden at bruge penge. Derfor er der gratis adgang. Vi håber dog, at publikum vil støtte ved at bruge lidt penge på stedet, da det økonomisk holder festivalen kørende. Vi er en fri og uafhængig festival uden offentlig støtte.

Nutid

I dag er Gjerrild Kram Rock Jazz et af Djurslands største kræmmermarkeder med tilbud fra hele verden. Festivalen har to scener med over 50 timers live musik fra både kendte og mindre kendte navne. Der er også en af Jyllands største pengeturneringer i Five-a-side fodbold, tivoli, gøgl, udstillinger, opvisninger, camp og meget mere. Alt er præget af humør, handel og hygge.

Vi håber, at du har fået lyst til at besøge os. Der er også gratis parkering.

Top

2024: 

Mike Andersen lørdag kl. 19

 

H P Lange BIG Gumbo

Lørdag kl. 16

Søndag kl. 14.30 "Fætters"

Fredag kl. 22.00

Voodoo Party Band