Kort over kræmmerboder

Klik på kortet for at se ledige stadepladser

Kontakt os hvis du er interesseret i en stadeplads

Nyt fra 2012. Vi har af brandmæssige hensyn lagt 3 meters brandbælte imellem rækkerne, hvilket er markeret med lilla farve. Det har betydet at den bagerste blok af kræmmere har vi været nødt til at flytte. Til gengæld har vi så lavet stadedybden 1 meter dybere, da vi flere steder har kunnet se at det var et problem med kun 6 meter i dybden.

Den yderste blok er så flyttet ned for enden, hvor vi lader vejene gå direkte igennem træerne, så der ikke opstår en appendiks. Endvidere har vi skåret 5-6 pladser væk.

Staderne er nummereret for fortløbende med (P.1 osv.) Under dette tal står hvor mange facademeter der er på Stadepladsen. Alle stader er 7 meter dybe, og gaderne er 5 m brede.

Staderne er tillagt +3 meter. Disse 3 meter betales af foreningen, og må benyttes om dagen, men skal være fri om natten. Må dog bruges til parkering. Foreningen forbeholder sig ret til at udleje disse 3 meter om dagen, men såfremt de er fri, kan de frit benyttes af den stand, som de tilhører.

De sorte pile angiver indgange til pladsen. Der er parkering i begge ender af pladsen. Der er indkørsel til pladsen ved den øverste Pil.

På den øverste del af pladsen er der tivoliaktiviteter med videre, som ikke er tegnet på.

Nederst ved Randis Bar, er der også et lille Torv, med udendørs udskænkning.

  • De med turkis markerede felter er foreningens egne stader.

  • De med rødt markerede stader, er forhånds reserverede pladser, hvor der er betalt depositum.

  • De med gult markerede stader er reserverede pladser, hvor der afventes betaling af depositum.

  • De med grønt markerede stader er ledige stadepladser. De er lavet på baggrund af tidligere stadepladser, og længden kan evt. tilpasses ved bestillingen.

  • Depositum er 200 kr

Top

2024: 

Mike Andersen lørdag kl. 19

 

H P Lange BIG Gumbo

Lørdag kl. 16

Fredag kl. 22.00

Voodoo Party Band